Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@17:00:17 GMT

دانشجویان غیردولتی وام تحصیلی کرونا دریافت می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۰۹۰۴

دانشجویان غیردولتی وام تحصیلی کرونا دریافت می‌کنند

ساعت24 - رییس اتحادیه‌ دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی گفت: دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های غیردولتی که آسیب دیده از ویروس کرونا هستند، وام هزینه تحصیلی دریافت می‌کنند.

در ایام شیوع ویروس کرونا، فرزانه شمیرانی مدیرکل دفتر آموزش های عالی غیردولتی غیرانتفاعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر از موافقت وزیر علوم برای حمایت از دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی داد؛ چرا که این دانشگاه ها به علت خصوصی بودن، وابسته به شهریه دانشجویان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای نمونه با توجه به آنکه دانشگاه‌های غیردولتی بیش از دانشگاه‌های پرسابقه دولتی از شرایط اخیر و توقف فعالیت‌های حضوری در معرض آسیب هستند و به علت متکی بودن این دسته از دانشگاه‌ها به شهریه‌های دانشجویی، کوشش شد تا رایزنی های لازم برای بهره‌مندی این مراکز آموزشی از اعتبارات و تسهیلات حمایتی دولت به انجام رسد که با موافقت وزیر علوم در حال پیگیری است.

در این باره، علی آهون منش رییس اتحادیه دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا با اشاره به دو پیشنهاد این اتحادیه مبنی بر کمک به جامعه دانشگاهی غیردولتی ها، اظهار داشت: با توجه به اینکه دانشگاه های غیردولتی، ‌بخش خصوصی محسوب می شوند، همه گیر شدن کرونا از نظر اقتصادی به دانشگاه های غیردولتی و دانشجویان صدمه زده است.

وی افزود: در این زمینه اتحادیه دو درخواست به دولت برای حمایت از آنها ارسال کرده است که مورد موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا هم قرار گرفت؛ نخست اینکه صندوق رفاه دانشجویان به دانشجویان دانشگاه های غیردولتی که به علت شیوع ویروس کرونا، خود یا والدین شان بیکار شده اند و توان پرداخت شهریه دانشگاه را ندارند، وام هزینه تحصیلی متناسب با دو ترم شهریه به نام دانشجو و به حساب دانشگاه محل تحصیل پرداخت شود.

آهون منش درباره دومین پیشنهاد، خاطرنشان کرد: دولت خبر از اعطای تسهیلات ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی به کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا داده بود؛ این وام در صورتی اختصاص می یابد که کسب و کارها اقدام به اخراج کارکنان خود نکنند.

رییس اتحادیه دانشگاه های غیردولتی غیرانتفاعی با بیان اینکه این وام هم در اختیار دانشگاه های غیردولتی قرار داده می شود، گفت: در صورتی که کارمند اخراج نشده باشد، مبلغ ۱۶ میلیون اختصاص می یابد. در حال حاضر دانشگاه های غیردولتی ۱۰ هزار عضو هیأت علمی دائم، ۸ هزار کارمند و ۳۵ هزار حق التدریس دارد که این وام به گروه سوم اختصاص داده نمی شود چرا که کارمند محسوب نمی شوند.

آهون منش درباره پرداخت این وام اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال بررسی این وام است که البته هنوز به کارمندان و اعضای هیأت علمی پرداخت نشده است.

به گزارش ایرنا، مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی کمتر از ۳۰۰ هزار نفر از دانشجویان کشور را پوشش می‌دهند و در حال حاضر ۳۲۰ دانشگاه و موسسه غیردولتی با مجوز وزارت علوم از طریق کنکور سراسری و سایر روش های پذیرش سازمان سنجش، دانشجو می پذیرند.

منبع:ایرنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دانشجویان وام دانشگاه های غیردولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه بوده و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد (شناسه) یکتا را دریافت کنند. 

به گزارش ایسنا، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • این دانشگاه مشهور ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا اعلام آمادگی کرد!
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • اعلام آمادگی این دانشگاه ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • اعلام آمادگی دانشگاه های ایران برای پذیرش دانشجویان معترض آمریکایی
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا